AFMETINGEN
Filter de resultaten
Uw Mooiste Tuin Pergola
v.a. €645,00 Incl. btw
Direct bestellen Bekijk product

Pergola

 

Wilt u uw tuin deze zomer nog een fijnere plek maken om te vertoeven? Dan is een houten pergola iets voor u! Naast dat een pergola een stukje gezelligheid naar uw tuin brengt heeft deze ook zonwerende functies en voordelen. Meer weten over de houten pergola’s van Uw Mooiste Tuin? Lees dan verder of bekijk het assortiment! 

Houten pergola: een aanwinst voor uw tuin 

Een pergola van hout is een aanwinst voor uw tuin. Hoewel de pergola van zichzelf al een mooie vertoning is, kunt u deze zelf nog fraaier maken door deze te voorzien van bijvoorbeeld bloemen en planten. De invulling hiervan kunt u helemaal zelf bepalen. Gaat u bijvoorbeeld voor een klimop? Of wilt u toch iets romantischer zoals een rozenstruik? Alles is mogelijk. Een ding is zeker, uw tuin wordt mooier met een pergola van hout. 

Houten pergola van Uw Mooiste Tuin: de voordelen 

Een pergola van hout heeft verschillende voordelen. Zo is hout een tijdloos natuurproduct, waardoor het goed combineert met de meeste woningen. Bovendien kunt u de pergola voorzien van een nieuwe verflaag of beits, of kunt u hier planten of bloemen op laten bloeien. Verder is hout een duurzaam product met een lange levensduur. Een houten pergola van Uw Mooiste Tuin heeft dan ook een minimale levensduur van minimaal 15 jaar. Wanneer u een pergola besteld bij Uw Mooiste Tuin dan voorzien wij u van uitgebreide installatie instructies en video’s, zodat u nergens tegenaan loopt bij het monteren van de pergola. 

Houten pergola met doek 

Een pergola kunt u voorzien van een schaduw of harmonicadoek. Op deze manier creëert u een gezellig hoekje in uw tuin. Doordat de doeken tegen zon en regen beschermen maakt dit de plek onder de pergola perfect als speelhoek voor uw kinderen of als zithoek in de tuin. 

Houten pergola kopen bij Uw Mooiste Tuin 

De pergola’s van Uw Mooiste Tuin worden gemaakt van duurzaam Douglas hout, deze houtsoort wordt gekenmerkt door de prachtige rode kleur met vlamstructuur. Dit geeft een warme en eigentijdse uitstraling. U kunt zelf kiezen of u de pergola aan de muur wilt monteren of dat deze los in de tuin komt te staan. De pergola’s worden standaard fijn bezaagd afgeleverd, echter zagen wij deze tegen een kleine vergoeding glad voor u. Heeft u een vraag over de pergola? Neem dan contact op! 

 

Lees meer