Geen producten gevonden...

Houten pergola kopen

 

Wilt u uw tuin deze zomer nog een fijnere plek maken om te vertoeven? Dan is een houten pergola iets voor u! Naast dat het een stukje gezelligheid naar uw tuin brengt, heeft het ook zonwerende functies en voordelen. Zo kunt u uw houten pergola bijvoorbeeld combineren met een schaduwdoek, harmonicadoek of zonnedoek. Meer weten over de houten pergola’s van Uw Mooiste Tuin? Lees dan verder of bekijk het assortiment!

Pergola kopen voor in uw tuin

Een pergola van hout is een aanwinst voor uw tuin. Hoewel de pergola van zichzelf al een mooie vertoning is, kunt u hem zelf nog fraaier maken door hem te voorzien van bijvoorbeeld bloemen en planten. De invulling hiervan kunt u helemaal zelf bepalen. Gaat u bijvoorbeeld voor een klimop? Of wilt u toch iets romantischer, zoals een rozenstruik? Alles is mogelijk. Een ding is zeker, uw tuin wordt mooier met een pergola van hout.

Voordelen van een houten pergola

Een houten pergola kopen is een goed idee voor iedereen die het hele jaar door lekker wil genieten in de tuin. Zo heeft een pergola verschillende voordelen:

  • Een belangrijk voordeel van een pergola is de beschutting die hij biedt. Het mooie is dat deze beschutting niet ten koste gaat van de lichtinval. En combineert u uw pergola met een schaduwdoek, dan is het er heerlijk onder vertoeven tijdens de warmste dagen van het jaar.
  • Een houten pergola heeft een robuuste en landelijke uitstraling en voegt extra sfeer toe aan uw tuin. Omdat hout een tijdloos natuurproduct is, combineert het erg goed met de meeste woningen. Bovendien geeft een pergola uw tuin diepte, waardoor hij groter oogt.
  • U kunt een pergola voorzien helemaal naar uw smaak afstellen. Breng bijvoorbeeld een nieuwe verflaag aan, of laat er planten of bloemen op bloeien. Zeker klimplanten gedijen erg goed op een houten pergola.
  • Hout is een duurzaam product met een lange levensduur. Een houten pergola van Uw Mooiste Tuin heeft dan ook een minimale levensduur van minimaal 15 jaar en is dus een erg milieubewuste keuze.
  • In vergelijking met veel andere overkappingen is een pergola relatief eenvoudig te monteren. Bestelt u er één bij Uw Mooiste Tuin, dan voorzien wij u van uitgebreide installatie instructies en video’s, zodat u nergens tegenaan loopt bij het monteren.
  • Tot slot is een pergola een relatief goedkope soort overkapping. Niet onbelangrijk natuurlijk!

Pergola met schaduwdoek

Een houten pergola is ideaal om een schaduwdoek, harmonicadoek of zonnedoek aan op te hangen. Op deze manier creëert u een gezellig hoekje in uw tuin. Bovendien beschermt een schaduwdoek u tegen de weersomstandigheden. In de zomer creëert u er een heerlijk schaduwrijk plekje mee. En valt er een regenbui? Met een schaduw- of zonnedoek zit u lekker droog. Zo is uw houten pergola perfect als speelhoek voor uw kinderen of als zithoek in de tuin.

Wilt u uw houten pergola combineren met een schaduwdoek, harmonicadoek of zonnedoek, dan kunt u ook die kopen bij Uw Mooiste Tuin. Enkele voordelen van onze schaduwdoeken:

  • Ze zijn praktisch en flexibel. Is de zon even weg, dan schuift u ze zo open.
  • Onze doeken zijn stijlvol en brengen wat huiselijke gezelligheid naar uw tuin.
  • Onze schaduwdoeken zijn geheel waterdicht, waardoor ze bestand zijn tegen elke regenbui.
  • Wij maken onze zonnedoeken, indien gewenste, geheel voor u op maart.

Houten pergola kopen bij Uw Mooiste Tuin

De pergola’s van Uw Mooiste Tuin worden gemaakt van duurzaam Douglas hout. Deze houtsoort wordt gekenmerkt door de prachtige rode kleur met vlamstructuur. Dit geeft een warme en eigentijdse uitstraling. U kunt zelf kiezen of u de pergola aan de muur wilt monteren of dat deze los in de tuin komt te staan. De pergola’s worden standaard fijn bezaagd afgeleverd, echter zagen wij deze tegen een kleine vergoeding glad voor u. Heeft u een vraag over onze producten? Neem dan contact op!

Lees meer