Over ons

Onder de naam ‘Uw mooiste tuin’ introduceert zeilmakerij Bootzeil ( www.bootzeil.nl ) een serie kwalitatief hoogstaande schaduwdoeken, harmonicadoeken en zonnedoeken, waar u met veel plezier onder kunt zitten en er ook nog eens mooi uitzien. We bieden complete sets aan maar ook kunt u losse producten bij ons bestellen. 

Schaduwdoeken

Wij gebruiken uitsluitend de beste, duurzame materialen, de producten worden in Nederland ontworpen en met de hand gemaakt. Qua kosten is nergens op beknibbeld: design, gebruiksgemak en duurzaamheid staan voorop. Uw mooiste tuin heeft drie kernproducten. 

  1. De eerste is het harmonicadoek de ‘Ibiza’.
    Dit is een Harmonicadoek gemaakt voor pergola’s of andere buitenverblijven. Een harmonica-schaduwdoek is gemakkelijk in en uit te schuiven en te gebruiken bij verschillende weersomstandigheden. Wanneer het regent kunt u er onder blijven zitten en als de zon schijnt beschermt dit harmonicadoek u tegen UV straling en zit u comfortabel in de schaduw. Dankzij de Easy-Sunclips is het doek gemakkelijk te installeren, op te hangen en er in de winter makkelijk af te halen. Innovatie ten top!
  2. De tweede is de Beach-serie, Schaduwdoeken of zonnedoeken, driehoek en vierkant.
    Wanneer u opzoek bent naar strak design en innovatie voor jouw tuin. Dan komen de strak ontworpen en toch functionele schaduwdoeken, waaronder je met vrienden of familie gezellig kunt dineren, goed van pas. Wij leveren alleen de meest voorkomende standaard maten.
  3. De derde zijn de vlakdoeken die u op maat kan laten maken als zonwering in verschillende vormen. Ook de bevestiging kunt u kiezen zoals u wilt.

Trots op ons Harmonicadoek de Ibiza

Vooral het harmonicadoek is een product waar we erg trots op zijn. Zo is dit doek in de winter gemakkelijk op te bergen door de gepatenteerde Force-clips en is het doek waterdicht of, zoals u wilt, zonwerend. Verder is de Harmonica handig en snel te bedienen, UV-beschermend en houdt het zon tegen. Toch even lekker van de zon genieten? Je kunt het harmonicadoek gemakkelijk openschuiven. 

Gebruiksgemak en kwaliteit

Dat is precies waarin Uw mooiste tuin zich onderscheidt: het gebruiksgemak en de kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg! De zonnedoeken zijn gemakkelijk zelf te installeren, maar kunnen eventueel ook gemonteerd worden door onze vrienden van Bootzeil. 

Uwmooistetuin.nl is een merk van Bootzeil
Bootzeil heeft veel innovatieve producten. Omdat deze producten enorm populair zijn hebben we ervoor gekozen er een aparte site en een apart merk aan te verbinden. Dat is Uw mooiste tuin geworden. Tijdens uw bestelling, contactmomenten of levering kan het dan ook zijn dat u de verwantschap met Bootzeil zult herkennen of zien.

Via Uw mooiste tuin kunt u alleen standaard maten bestellen. Bij onze vrienden van Bootzeil heeft u ook de mogelijkheid om exact op maat te bestellen. Ben je in het bezit van een bepaalde constructie, met specifieke maten. Dan kunnen de doeken bij Bootzeil op maat worden gemaakt zodat deze precies passen. Zoals u zult begrijpen is dit echter wel iets duurder. 

Kleurkeuze en sample

Hoe zit het met de kleurkeuze? Michiel: “Eerst kon men kiezen uit acht kleuren, maar we hebben gemerkt dat er eigenlijk louter interesse is in bruin en grijs. Die kleuren matchen altijd wel met de tuinset die de mensen thuis hebben.” Interesse? Check de website of breng een bezoekje aan de fabriekswinkel op de Ingenieur Lelyweg in Haarlem. De balie is open van woensdag tm vrijdag.