Betaalmethoden

Betalen via iDeal

U kunt bij Uwmooistetuin.nl betalen via iDeal. Wij bieden deze mogelijkheid aan omdat het een aantal voordelen voor u heeft.

- U kunt betalen in de zeer veilige omgeving van uw eigen vertrouwde bank

- U kunt hier altijd gebruik van maken wanneer u lid bent van een Nederlandse bank

- U betaalt via de vertrouwde internetbankieren wijze

- Omdat uw betaling meteen wordt afgeschreven, kunnen wij de order meteen in het productieproces toevoegen

Wanneer u, uw winkelmand gevuld heeft, kunt u onderaan de pagina op de knop 'Bestellen' drukken. Hierna komt u in het betalingsoverzicht. U kunt hier verschillende mogelijkheden kiezen. Wanneer u voor iDeal kiest, kiest u voor uw eigen bank. Hierna komt u in uw eigen bankomgeving. Volg de stappen en nadat u heeft betaald wordt u weer teruggestuurd naar Uwmooistetuin.nl. U krijgt de bevestiging van de betaling in uw mailbox samen met het overzicht van uw bestelling.

 

Betalen via Creditcard

Wanneer u in het bezit bent van een creditcard heeft u de mogelijkheid om hiermee te betalen op onze website. Uwmooistetuin.nl maakt gebruik van beveiligde verbinden. Nadat u op de knop 'Bestellen' heeft geklikt, kunt u voor deze optie kiezen. U kunt dan alle gevraagde gegevens invullen. nadat u heeft betaald wordt u weer teruggestuurd naar Uwmooistetuin.nl. U krijgt de bevestiging van de betaling in uw mailbox samen met het overzicht van uw bestelling.

 

Contant of met pin betalen

U kunt er ook voor kiezen om uw product op te halen in de winkel van Bootzeil in Haarlem. Uwmooistetuin.nl is een merk van Bootzeil. Wanneer u het product op komt halen, kunt u het product ter plekke betalen. U kunt er dan voor kiezen om contant te betalen, of te pinnen.

 

Betalen via Mister Cash

Wanneer u vanuit Belgie een bestelling plaatst, kunt u gebruik maken van de betaalmethode Mister Cash. Zodra u op de check-out pagina bent, kunt u aangeven dat u Mister Cash als betaalmethode wilt gebruiken. Met behulp van Mister Cash kunt u betalen als u aangesloten bent bij de volgende banken; KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBG, ING of VDK.