Verzenden & retourneren

Wat is de levertijd?

De levertijd van onze producten is ongeveer 6 weken. Wanneer u een sample van stof heeft besteld of een ander klein pakketje, kunt u verwachten dat het met maximaal 5 werkdagen in huis is.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Bij Uw mooiste tuin heeft u het voordeel van gratis verzending wanneer u producten besteld met een totaalbedrag boven de €99,-. Uw pakket wordt dan voor niets bij uw gewenste locatie bezorgd. Verzendkosten naar het buitenland zijn afhankelijk van het soort zeil en de bestelling. Dit gaat in overleg met de klant. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Wij leveren alleen binnen europa. Wanneer een pakket verzonden wordt, naar Nederland of Belgie, zijn de verzendkosten onder de 25kg €8,23

Verzendkosten naar andere landen binnen europa zijn voor pakketten van 1kg t/m 10kg: €31,-, 11kg t/m 20kg: €40,- en 21kg t/m 30kg: €55,-

 

Wie is jullie verzendpartner?

Wij maken gebruik van MyParcel. MyParcel maakt gebruikt van de pakketdienst PostNL om alle verzendingen te verzorgen. PostNL heeft veel voordelen voor u als klant, daarom hebben wij voor PostNL gekozen. PostNL levert bijvoorbeeld van dinsdag tot en met zaterdag. Omdat veel van onze klanten het prettig vinden om de bestelling op zaterdag te ontvangen, willen wij ook kunnen leveren op zaterdag. PostNL bezorgd het pakket bij een van uw buren, wanneer u niet thuis bent. Zo heeft u toch aan het einde van de dag uw bestelling in huis. PostNL maakt gebruik van Pak je gemak. Als u hiervoor kiest, kunt u het pakket ophalen bij een PostNL punt dicht bij uw huis, op het moment dat het u uitkomt.

Hoe worden de harmonicadoeken verpakt?

Bij Uw mooiste tuin proberen wij altijd uw producten zo goed te verpakken dat ze geen schade kunnen oplopen tijdens de verzending. Wij vouwen de doeken altijd zo goed en netjes mogelijk op om kreukels te voorkomen. Uw schaduwdoek of harmonicadoek wordt altijd verpakt in een extra stevige doos. Omdat het milieu ook belangrijk is voor ons, vinden wij hergebruik van dozen ook belangrijk. Wij proberen dit altijd te doen bij de kleinere doeken of producten.

Wanneer u zelf uw zeil of hoes naar Uw mooiste tuin wilt sturen, adviseren wij dit ook stevig in te pakken. Wanneer uw product een hoes of tas eromheen heeft, kunt u deze ook gebruiken voor de verzending.

U kunt uw product altijd ruilen binnen de wettelijke termijn van 14 dagen. Deze gaat in op het moment dat u het product heeft ontvangen. Voor alle accessoires geld het standaard retourbeleid. Op al onze producten heeft u consumenten garantie van 2 jaar!

Wij hanteren de retourprocedure van Bootzeil. Uw mooiste tuin is een merk van Bootzeil.

Bekijk hier onze retourprocedure pagina, vul in en voeg toe aan uw winkelmandje indien u een product wilt retourneren.

 

Voor meer informatie over de retour- en ruilvoorwaarden kunt u het beste onze algemene voorwaarden raadplegen.