Vraag een gratis stofsample aan

Bestel hier een sample van een het materiaal dat wij gebruiken. Heeft u nog vragen over de kleur, het gewicht, de soepelheid of de stevigheid? Bestel hier een sample en voel zelf of het materiaal bevalt.
€0,00
  • Gemakkelijk en snel in gebruik
  • Zonveilig en waterdicht
  • Volledig handgemaakt

OMSCHRIJVING

Beschikbare materialen:

Lightyear

Het Lightyear doek heeft vele voordelen:
- het kan tegen weer en wind
- het is waterdicht
- sterk en licht gewicht
- kleurecht

Het doek is speciaal ontwikkeld om gedurende het hele jaar buiten te worden gebruikt, in de tuin, op een terras of op een boot.

De kleuren zijn mooi en helder. Dit wordt in het vak Solution-dyed genoemd en betekend door en door garengeverfd
Het doek voorkomt aantasting of verkleuring door UV-stralen. Mocht het doek vies worden dan is deze eenvoudig te reinigen: afborstelen met water en zeep. Lightyeardoek word niet snel heet en plakt niet, pilt niet en word niet hard zoals vinyl. Het doek is gecoat en is daardoor rot- en schimmelvrij en bacteriewerend.

Mesh Performance

Gaasdoek. Dit beschermt tegen vuil zoals bladeren, vogelpoep en natuurlijk de zon. U kunt heerlijk in de schaduw zitten onder dit doek want het materiaal houdt wel tot 86% van alle UV stralen tegen. Door de dichtheid zal het doek uw terras zeker niet opwarmen. Een gaasdoek wordt vaak gebruikt voor schaduw doeken, zandbakhoezen, aanhangers en tijdens het vervoeren van goederen. De gaasstructuur van het gaaskleed is ademend en beschermend tegen vuil. Gaasdoeken nemen ook veel wind weg indien gebruikt als windscherm. Onze gaaskleden zijn duurzaam en sterk. Let op: dit doek is niet waterdicht.

Bestel een sample op de website van bootzeil: Sample bestellen

Lees meer

Klantbeoordelingen


0 sterren op basis van 0 beoordelingen